عنوان : كمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان هویزه با فوریت بیماری كریمه كنگو برگزار شد .
 ۱۳۹۶/۰۳/۱۶
کمیته سلامت و امنیت غذایی به فوریت بیماری (CCHF) بیماری تب کریمه کنگو در روز سه شنبه 16 خرداد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد .
این جلسه با حضور مهندس بوعذار بخشدار بخش نیسان ، مهندس ماجد مری پور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هویزه و و دیگر اعضای عضو کمیته برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی مصوبات قبل در خصوص پیگیری و احداث خروجی دفع فاضلاب روستای گبان ، منع ذبح و عرضه گوشت غیر مجاز در سطح شهر بحث و تبادل نظر شد .مهندس مری پور در باره بیماری تب کریمه کنگو گفت که این بیماری وجود دارد و خواهد بود. این امر  اطلاع رسای و آموزش به عموم مردم رامی طلبد و با توچه به در پیش بودن عید غربان و افزایش ذبح احشام  در این ایام خواستار همراهی و همکاری دستگاهی اجرایی بخصوص شبکه دامپزشکی شد .