/  2
عنوان : بازدید مشترك مهندی مری پور مدیر شبكه بهداشت و درمان و بهمراه رئیس اداره آبفار شهرستان هویزه
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۱

به گزارش روابط عمومی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان هویزه بازدید مشترک مهندس ماجد مری پور مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هویزه بهمراه مهندس کروشات رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی از روستای  حمودی  در تاریخ 31مرداد انجام شد .

مهندس مری پور در این بازدید گفت : اسهال و استفراغ را از شایع ‌ترین بیماری‌ های گوارشی فصل گرم سال عنوان كرد و با تاكید بر پرهیز از مصرف و وارد شدن میكروب و ویروس به دهان از طریق غذا، منجر به عفونت دستگاه گوارش می ‌شود كه معمولا به صورت اسهال و گاهی به صورت درد شكم، تهوع، ضعف و بی‌ حالی خود را نشان می ‌دهد.

وی گفت: از آنجا كه عوامل این بیماری از طریق دهان وارد بدن می ‌شوند، بهترین راه مقابله با آن، رعایت بهداشت تغذیه ‌ای است.

مری پور افزود : دلایل ابتلا در 90 درصد موارد اسهال از طریق ویروس و باکتری های موجود در محیط اتفاق می افتد. پس رعایت بهداشت فردی که مهمترین آن شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون و یا مایع دستشویی است . انگل ها و ویروس های موجود بر روی پوست میوه های نشسته و محیط اطراف و آبهای کثیف بزرگترین عامل ابتلا به شمار می رود. دوری ازآفتاب یعنی تا حد امکان از آفتاب دوری کنید. زمانی که علائم اولیه اسهال را در خود مشاهده کردید دفعات مصرف آب را بالا ببرید چرا که بدن به دلیل از دست دادن آب در این دوره دچار اختلالات کلیوی و.. می شود.