عنوان : افتتاح نمایشگاه ازدواج سالم و پایدار در شهرستان هویزه
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۶

متن خبر:نمایشگاه ازدواج سالم و پایدار درروز شنبه  4شهریور در کتابخانه رضوی شهرستان هویزه افتتاح شد .  افتتاحیه این نمایشگاه با حضور دکتر ثبوتی فرماندار ، مهندس مری پور مدیر شبکه بهداشت  ودرمان شهرستان هویزه و مسئولین ونمایندگان ادارات شهرستان هویزه و توسط فرماندار توسط فرماندار وجانباز 8سال دفاع مقدس افتتاح گردید.

بازدید کنندگان از تمام غرفه ها بازدید کردند و همینطور از غرفه شبکه بهداشت بصورت اختصاصی بازدید بکردند که در این بازدید با پرسش وپاسخ فرماندار ومدیر شبکه جناب آقای مری پور همچنین تشریح وگزارش کامل مراقبتها وکارهایی که از نظر بهداشت برای جوانان  صورت میگیرد توسط مسئول واحد جوانان شبکه بهداشت انجام گردید در این نمایشگاه همچنین کارگاه مشاوره قبل از ازدواج توسط  کارشناسان بهداشت روان و مراقبت جوانان ، پزشک ومراقب سلامت صورت گرفت .