عنوان : بازدید ضربتی از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان هویزه و كشف ۴۱۰ كیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هویزه جهت تامین سلامت مواد غذایی که در شهرستان عرضه می شود از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط بازرسی میشود. مهندس قاسم آل خمیس سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بهمراه و پرسنل بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی شهرستان بازدید ضربتی به عمل آوردند. مهندس قاسم آل خمیس سرپرست مرکز بهداشت هدف از انجام این بازرسی را آموزش غیر مستقیم شهروندان به ضرورت توجه به بهداشت مواد غذایی ، آموزش کسبه و در نهایت کنترل های بهداشتی مراکز موصوف بیان کرد. وی دستاوردهای این برنامه را بازدید از 50 محل کسب و معرفی 2متخلف بهداشتی به مراحع غذایی و نیز کشف ، ضبط و معدوم نمودن 410کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف اعلام نمود.